Ballerine Perlespiral

Ballerine perlespiral 

- et hormonfrit præventionsmiddel

Ballerine perlespiral er et nyt hormonfrit præventionsmiddel. Den er 99% effektiv mod uønsket graviditet og godkendt til 5 års brug. Ballerine perlespiral er CE-mærket. 

Beskyttelse i 5 år

Perlespiralen Ballerine er et moderne, hormonfri præventionsmiddel, der er effektiv i op til 5 år. Ballerine® fungerer ligesom traditionelle spiraler og beskytter mod uønsket graviditet lokalt – inde i livmoderen. Den præventive effekt stammer hovedsagelig fra kobber.  

Takket være den unikke form og det fleksible materiale former Ballerine® sig efter din livmoder og minimerer risikoen for skader og irritation. Det fleksible materiale er formet som en ramme, der er fremstillet af hukommelseslegeringen nitinol og beklædt med polymer. Derefter er der trukket flere kobberperler på rammen. Når Ballerine® placeres i livmoderen, kan den derfor udvikle sin tredimensionelle kugleform.

 

                                                       Køb her
Odoo • Text och bild

                          Over 100.000 kvinder

Over 100.000 kvinder har fået Ballerine spiralen

    30 lande anvender Ballerine

Hvert år lanceres Ballerine i flere og flere lande. I               slutningen af ​​2018 blev den lanceret i Sverige, i                   efteråret 2019 i Norge og i efteråret 2020 i Danmark.

6.000 læge

Ballerine er et ekslusivt produkt, og alle, der anlægger Ballerine, er blever uddannet af produktspecialister. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spøgsmål:

Telefonnummer: +46 (0)8 58356060 

Mail: Info@solann.se